Velkommen til Flatås Langrenn

Velkommen til Flatås Langrenn

Publisert av Flatås IL Webmaster den 01.01.18. Oppdatert 04.06.24.

Velkommen til Flatås Langrenn. Flatås IL er en aktiv skigruppe fra 1. klasse og oppover. Vi har trening en gang i uka i vinterhalvåret fra ca høstferie til påskeferien. På høsten starter vi opp med barmarkstrening (leker, stafetter og mer målrettet trening for de eldre) og flytter oss over til skianlegget i Granåsen eller Saupstad så snart snøen kommer.

Vi har felles treningstid der vi som regel har felles oppvarming og deretter deler inn gruppa etter nivå. De yngste har hovedsakelig skileik, mens de eldre gradvis har mer og mer fokus på teknikk. Felles er skigleden og mestring avhengig av nivå og ønske. Vi ønsker også foreldre velkomne til å bli med på treningene som medhjelpere og opplever at vi har et positivt miljø på tvers av alder og ferdigheter. Hver januar drar vi på tur til Vålådalen i Åre kommune i Sverige der hele familien er velkommen. Her er det en god blanding av treninger i de flotte løypene, felles måltider og sosiale samlinger. I løpet av sesongen arrangerer klubben både klubbmesterskap og Telenor poengrenn (3-4 renn i sesongen) som er åpen for både medlemmer og andre, i aldersdelte klasser. Der får alle som vil prøve seg på uhøytidelig skirenn, om du er 3 år, 8 år, 15 år eller 50 år og alle får premier. For de som ønsker å delta på andre skirenn betaler klubben startkontingenten for medlemmer og vi prøver å legge opp til noen skirenn ila sesongen der vi drar felles hele klubben. 

Er du interessert i å høre mer om Langrennsgruppa, ta kontakt med noen i styret, meld deg inn i facebookgruppa Flatås Langrenn eller kom og bli med på en trening. Vi har oppstartsmøte hver høst der både gamle og nye er velkomne. Se mer info på facebooksida om tid og sted.

Her kan du registrere innmelding og finne mer informasjon om medlemskap.

Trykk her for å gå til registreringsskjema