Flatåsløpet 13. september kl 18:00

Postet av Flatås IL - Langrenn den 25. Aug 2016

Flatås Langrenn inviterer til Flatåsløpet 13 september!

Hvem kan være med?

Flatåsløpet er for både små og store. Vi har 4 klasser - kort barneløype, lang barneløype, trimklasse og konkurranseklasse. De barna som vil løpe i trimklassen får gjøre det, konkurranseklassen er for de over 12 år. Alle starter ved fotballbanen ved nedre bygg.

Hvordan melder jeg meg på?

Vi oppfordrer alle til å bruke forhåndspåmelding - den finner du her. Du kan også melde deg på i startområdet før løpet, senest 17:45. Prisen for påmelding er 50,- for alle klasser - husk å ta med kontanter for betaling. Det vil også være salg i kiosken på fotballbanen.

Er det premiering?

Det er premier til alle barn. I konkurranseklassen er det spurtpremie (både mann og dame) ved vanntårnet og til første mann og dame i mål. I tillegg er det uttrekkspremier som alle kan vinne.

Hvordan gjennomføres løpene?

Alle løpene starter som fellesstart. Først barneløpene, deretter trim og til slutt konkurranseløpet. Barneløypene er 350 meter og 1 km, mens trim- og konkurranseløypa er den samme - ca. 5 km. Løypekartet kan du se her (løpsretning sørover mot spurtpris). Barneløpene og trimklassen er uten tidtaking. Det vil være løypevakter og markeringer som viser vei og vi vil gjøre en gjennomløping av løypa til slutt, men all løping er på eget ansvar.

Parkering?

Vi anbefaler alle til å varme opp med lett jogg hjemmefra til fotballbanen. For de som må bruke bil kan den parkeres ved øvre bygg da parkeringsplassen ved fotballbanen er en del av løypa.

Kontakt

For spørsmål og mer informasjon ta kontakt på styret.langrenn@flatas.no.


Påmelding: https://goo.gl/forms/GUagvNOqvoDWZBmW2

Løypekart: Kart
Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Powered by: Bloc